Lone Algot Jeppesen


HVEM ER LONE?

Parterapi – parterapi – parterapi. Det er det, mit hjerte banker for – og det jeg har arbejdet med hver eneste dag de sidste 10 år – og ligeledes rejst verden tynd for at efteruddanne mig i parterapi.

Jeg er psykolog og jeg arbejder med parterapi i Livsfabrikken.
Jeg har etableret Dansk parterapeutisk Institut.

Det kan i forskellige livsfaser eller af mange andre grunde være rigtig svært at være par. Parforhold er komplekse og det er parterapi selvfølgelig også.

Derfor er parterapi en særlig psykologisk disciplin, der kræver grundig efteruddannelse.

Jeg har en 2 årig efteruddannelse i Relations Fokuseret parterapi og en 3-årig parterapi-uddannelse i EcCT (Encounter centered Couples Therapy) hos den internationalt anerkendte parterapeut Hedy Schleifer. Begge efteruddannelser har inspiration fra imago-terapi og den nyeste neurobiologi. Jeg er aktuelt ved at afslutte efteruddannelse i EFT parterapi. Jeg har også stor glæde af min efteruddannelse i kognitiv terapi og  mindfulness, når jeg arbejder med par.

Jeg arbejder både med forløb, det vil sige at vi aftaler en række samtaler. Eller med ParIntensiv, hvor i kommer en eller to hele dage.

Uanset om i opsøger mig for at komme tættere på hinanden eller for at afslutte jeres parforhold, så er mit perspektiv, at liv og bevægelse opstår i kontakt. Og smerte og frustrationer stortrives, når kontakten glipper.
Velkommen til Livsfabrikken!

I kan få flere oplysninger på www.lonealgotjeppesen.dk eller ringe til mig på 20778040 eller sende en mail på kontakt@lonealgotjeppesen.dk.

 

www.lonealgotjeppesen.dk